🌿

TĂ€nkte först inte kommentera kring Benny Fredrikssons död, men efter nĂ„gra utbytta tankar som vi i Södra LatingĂ€nget haft kring vĂ„r klasskamrat Ă€ndrade jag mig, för oavsett hur han var som chef kan man aldrig ta ifrĂ„n honom den stora kĂ€rleken till Teatern. PĂ„ estetiska linjen var vi alla engagerade gymnasieelever som brann för den konstform vi valt, Lotta jag och Benny var nĂ„gra av dem som valt teater, andra konst, fotografi eller musik. 
Det kokade i lokalerna av skapande och de "vanliga" Àmnena kom i skymundan. Vi sov över i skolan, tillbringade helgerna med repetitioner och allt kretsade kring teatern. Benny brann i iver att komma in pÄ scenskolan och vi skrattade gott Ät hans skorrande rrrr... som följd av att han lÀste för Ernst Hugo JÀregÄrd.
Det var nog aldrig nÄgon som tvivlade pÄ att han skulle Änga fram i teatervÀrlden och Àven om vi bara rÄkade pÄ varandra slumpmÀssigt under Ären, hade han alltid ett leende pÄ lÀpparna och hÀlsade glatt.
NĂ€r döden döden kommer ovĂ€ntat Ă€r det lĂ€tt att rannsaka sig och i synnerhet nĂ€r det gĂ€ller sjĂ€lvmord, har sjĂ€lv drabbats tvĂ„ gĂ„nger i familjen. 
Alla analyserar sina handlingar och vilka tankar som troligen ockuperat hjĂ€rnan hos den som inte ser nĂ„gon annan utvĂ€g Ă€n att dö, fĂ„r vi aldrig veta. 
Barbro Rydén, delar det du skrev, tycker det Àr talande, hoppas det Àr ok

"Sorgligt Àr det hur som helst. KÀnner inte alls till hur han var i chefsskapet. Minns bara den unga ambitiösa killen som skulle bli stor skÄdis till varje pris
💕


Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0