🌿

En sĂ„n gĂ„va till dag, en heldag med barnbarnen ♄♄♄först lunch pĂ„ rockklubb, sen fantasiförestĂ€llningen Myriader av vĂ€rldar pĂ„ Operan, saknade Ronja och Malin) ÅldersgrĂ€nsen var tre till 18 mĂ„nader sĂ„ om Ronja var för "ung" sĂ„ var Vida nĂ„gra mĂ„nader för "gammal" samt lite för sjĂ€lvstĂ€ndig och nyfiken pĂ„ vad som hĂ€nde bakom kulisserna, sĂ„ vi fick till ett eget Ă€ventyr i Operahusets spĂ€nnande rum😂( tror vi kommer somna ovaggade bĂ„da tvĂ„) Ser fram mot mĂ„nga nya Ă€ventyr med alla mina ❀ (null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


🌿

Tiden gĂ„r đŸŒș JĂ€garexamen 26 Ă„r sedan. TĂ€nk vad man hittar i sina gömmor 😊 (null)


(null)


đŸŒżđŸŽŒđŸŒż

Jag Àlskar verkligen att lÀra mig nya saker, att sÀtta nya frön och odla kunskap!

Sedan Ă„rsskiftet fördjupar jag mig i omrĂ„det omvĂ„rdnad och bemötande med konstnĂ€rliga verktyg, sĂ„Ă„Ă„ intressant och roligt! đŸŽŒ đŸŽŒđŸŽŒ Variationen Ă€r stor med fokus pĂ„ musik och dans men Ă€ven det skrivna ordet som poesi, höglĂ€sning och storytelling. Att som igĂ„r (null)


 fĂ„ inblick i biblioterapi var vĂ€ldigt spĂ€nnande och gav pĂ„fyllnad. ♄ Sedan lĂ€nge arbetar jag med att kombinera den gröna och vita sektorn, förmedla kunskap om vĂ€xtkĂ€nnedom, trĂ€dgĂ„rdsplanering m.m parallellt med kunskap om vikten av kultur av olika slag och  (null)


(null)


(null)


(null)


utevistelse i det gröna för oss alla, unga och gamla, friska som sjuka. 🌿De sista veckorna har jag ju varit den som lĂ€r ut, idag pĂ„ SMI var jag en vetgirig student. En fin balans! Tack livet! 🌿kultur = odla 🌿

🌿

Varje dag lĂ€r jag mig nĂ„got nytt och sĂ„ hĂ€r i efterhand skrattar jag gott, men i morse var det inte kul. IgĂ„r fick jag instruktioner frĂ„n konduktören (sĂ€ger man det nu för tiden, det kanske heter tĂ„gvĂ€rd?) hur jag pĂ„ morgonen (alltsĂ„ i morse) skulle vĂ€nda pĂ„ skylten som fanns pĂ„ perrongen om jag ville att tĂ„get skulle stanna och jag tĂ€nkte att det ska vĂ€l inte vara sĂ„ svĂ„rt. Den vĂ€nliga konduktörskan var ytterst vĂ€lklĂ€dd i kostym med en röd scarf lite nonchalant knuten i halsen och det slog mig att alla tĂ„gvĂ€rdar sĂ„g likadana ut, oavsett kön. Som smĂ„ prydliga farbröder vandrade de vĂ€nligt omkring pĂ„ KrösatĂ„get. Flyktigt sĂ„g jag bilden pĂ„ det omvĂ€nda inne i huvudet, att alla oavsett kön skulle bĂ€ra klĂ€nning. Tror den mustaschprydda konduktören pĂ„ tĂ„get nu i eftermiddag skulle se tjusig ut som lady in red. NĂ„vĂ€l, kl 6 stĂ„r jag pĂ„ den öde perrongen, beredd att vrida pĂ„ skylten, lĂ€ser texten och kĂ€nner smĂ„tt panik, Ă„t vilket hĂ„ll ska handtaget vridas? Ligger Vaggeryd Ă„t höger eller vĂ€nster? Ingenstans finns det nĂ„gon information och det Ă€r mörkt i gryningstimmen. TĂ€nk om det blir fel och tĂ„get Ă„ker förbi? Som en Ă€ldre, lite eljest kvinna med mobil i handen och Google maps vandrar jag ensam, fram och tillbaks lĂ€ngs perrongen för att lista ut i vilken riktning tĂ„get ska Ă„ka. Och ja, slutet gott allting gott, jag kom pĂ„ tĂ„get, Ă„kte rĂ€tt och kunde hĂ€lsa kursdeltagarna vĂ€lkomna i tidđŸŒș Ibland Ă€r det bra med teknik (null)


(null)


🌿

Hej dÄ tÄget! Undrar Ät vilket hÄll jag ska gÄ...rÀtt tomt och öde....tralala....Klevshult (null)


❀

(null)

🌿

‭Höst och fĂ€rgerna sprakar runt omkring oss. PĂ„ resan mot JĂ€rnboĂ„s och födelsedagsfest, var Sverige ett brinnande konstverk i gult, orange och rött. 🌿Minns ni förresten hur det var att fylla tre Ă„r? Vad jag lĂ€st visar forskning att vi frĂ„n ca 3 Ă„rs Ă„lder,  minns saker för resten av livet, mer eller mindre, sĂ„ nĂ€r jag betraktade fina födelsedagsbarnet Arvid tror jag nog att efter gĂ„rdagen lagrades minnen av alla de slag. Synminnen, doftminnen, smakminnen och sĂ€kert en massa andra minnen. 🌿 TĂ„rtan med kinderĂ€gg trycktes njutningsfullt in i ansiktet med mĂ„l att trĂ€ffa munnen, samtidigt som minimotorcyklarna körde motorkross i resterna av den fantastiska skapelsen som tĂ„rtan var frĂ„n början...

VĂ€l hemma visade mĂ„nen vĂ€gen till lilla villa Villerulla i den mörka kvĂ€llen🌿Idag Ă€r en ny dagđŸŒș (null)


(null)


(null)


(null)


(null)


🌿

Hungrig som en varg efter en intensiv men rolig dag, trots att Sola inte sken hĂ€r i Karlstad🌿 (null)


(null)


Barcelona babesđŸŒș❀đŸŒș

(null)

(null)

đŸŒżđŸŸđŸŒż

Vilket gĂ„va det Ă€r att ha sĂ„ fina och begĂ„vade vĂ€nner♄i fredags var det förvernissage för vĂ€nnen Meta pĂ„ Waldemarsudde. Det kĂ€nns stort att ha en vĂ€n som har utstĂ€llning pĂ„ ett sĂ„ Ă€rorikt stĂ€lle! IgĂ„r var Maria hĂ€r och plockade Ă€pplen och hade med sig egengjord lingonsylt, vilken present! Idag Ă€r en ny dag❀ (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

🌿Lunch pĂ„ Paultaylorlanthandel

(null)

(null)

RSS 2.0