Dagskänsla

Pippis sommarvisa Astrid Lindgren, Georg Riedel Och nu så vill jag sjunga att sommaren är skön och träden är så fina och marken är så grön. Och blommorna är vackra och höet doftar gott och solen är så solig och vattnet är så vått. Och lilla fågeln flyger i boet ut och in och därför vill jag sjunga att sommaren är min. Och jag vill också sjunga att fjärilar är bra och alla söta myggor dom vill jag också ha. Och jag är brun om bena precis som det ska va och därför vill jag sjunga att bruna ben är bra. Och jag har nya fräknar och prickigt sommarskin och därför vill jag sjunga att sommaren är min.

Vuxen

Gårdagen blandades med jobb, snittar, godis och en vemodig men ändå förlösande diskussion mellan med mina kära systrar. Ibland kommer man till en punkt i livet då beslut som är definitiva, måste tas..... Det är fan i mig inte lätt att vara vuxen! Som jag nämnt i ett tidigare inlägg innebär ordet vuxen för mig, enbart att stå för sina handlingar, goda som dåliga. Att som pappa, sola med en strumpa på snorken (mammas ord) är varken "ovuxet" eller något annat, eftersom han var naturist men ändå ville vara hänsynsfull. Att som mamma försiktigt banka matkassar i baken på andra i butiken, bara för att det var kul, är inte heller att inte vara vuxen. Att som jag blåsa såpbubblor, älska att gå på skansen eller bygga slott i sanden, handlar inte om att jag är vuxen. Däremot att skylla på andra, utbrista att så gör MAN inte, flyga med lånta fjädrar (älskar den meningen) dvs. ta åt sig äran för något som någon annan gjort, är inte vuxet. Det är inte vuxet att snacka skit om andra, kritisera andras val av klädsel, möbler, sätt att leva.m.m Vuxet är att stå för sina handlingar, kunna säga "Ja, det blev jättebra, jag kan det här" eller "nej, det blev inget bra, jag måste göra om det" Vuxen är att säga, det var jag som krossade rutan, hade sönder cykeln eller skadade på annat sätt. Sedan spelar det ingen roll om du är 15 35 eller 80år. Men det mest vuxna av allt, att be om ursäkt, be om förlåtelse. För sin egen skull, den andres och alla runt omkring. Vi gör alla fel och rätt för så är livet. Ha en underbar dag allihop!

Höns på hjärnan

Nu är den förbannade sommaren här ..... sjöng Bengt Sändh, och så är det, även om jag hellre säger den underbara sommaren. Trots mitt för tillfället, minst sagt, splittrade liv, hinner jag njuta av den jungfruliga grönskan runt omkring mig. Hämtade som sagt tre hönor till Skoga, två av dem var där även förra året. Den största som fått namnet transan är ENORM och en tvättäkta Orpingthon, gul, stor och lugn. De andra två är högst ordinära, bruna, lugna och trevliga små töser, men transan är ganska unik, eftersom hon är en tvättäkta hermafrodit, både lägger ägg och har tuppkam, sporrar och.....har börjat gala! Visserligen lite gutteralt, dovt, på gränsen till larvigt lite fjolligt, men ändå, någon form av galning:) är det. I dag ska jag köpa annat, nyttigare foder samt nät att spänna över hönsgården, återkommer! Ha en fin dag allihop

Tack alla eldsjälar!

Igår var det marknad på Vinterviken hela dagen.
Jag gillar verkligen Vintervikens trädgård.
Jag kom i kontakt med den första gången för ca 10 år sedan.
Föreningen anlitade mig gällande trädgåtdsrådgivning och på den vägen är det.
Vilken förändring som trädgården har gjort sedan dess!!!!
Från enkla odlingsbäddar och litet café, till genomtänkta byggnader, prunkande växter, eget bageri och fint café!
Gillar verkligen deras genomgående ekologiska tänk och deras finurliga konstruktioner.
Mycket är Kristers förtjänst men utan alla eldsjälar, ingen nämnd och ingen glömd, skulle utvecklingen inte gått så bra.
Var trött på kvällen och somnade med tanken på ultramarin färg på min pergola.
Idag har hämtat och lämnat tre fina höns till Skoga och strax bär det in mot staden och härliga nöjen!

Önskar er alla en fortsatt trevlig dag!

Naturens under

För rätt så många år sedan gjorde jag ett uppdrag åt en väldigt duktig fotograf.
Växtvslet var oerhört anpassat till fågellivet, med buskar som var taggiga eller fulla med tornar. Bra buskar att gömma sig i .
Jag kände mig en smula fånig när jag vandrade runt med min lilla kamera för att dokumentera.
Det var vår och kastanjen stod i blom, precis som nu.
I min iver över naturens underverk frågade jag Mattias om han hade fotat en kastanjeblomma på nära håll.
Självklart, svarade han och det var ju väntar men ni andra?

Stanna upp och betrakta underverket.
Miniatyrorkide, barbiebukett, ja det är fascinerande med tre färger i samma lilla blomma. Gult, orange och rött!.
Naturen är verkligen förunderlig!!

Sov gott allihop!!!

Att betrakta

Frukostrutin

Klockan på mobilen är ställd på 5, vilket den har varit i många år. Jag vaknar oftast innan signalen ringer, men ligger kvar och drar mig en kvart, tjugo minuter innan jag äter frukost.
Halv sex sätter jag på radions program 1 och under frukosten lyssnar jag på reprisen av ring P1 och morgonandakten.

Alla har vi våra rutiner, en del mer och andra mindre.
Morgonens återkommande rutin har för mig blivit en bra början på dagen som i övrigt är som ett kinderägg, kan innehålla vad som helst och även något att äta.
Att Bill är lika morgonpigg är en glädje eftersom frukosten blir en gemensam start på dagen, jo han lyssnar också på radion, om än med ett halvt öra.

Att han dukar fram hotelfrukosten (jo, det finns alltid gott alternativ eftersom vi båda älskar frukost) och jag plockar av har även det blivit en rutin.

Eftersom det här den enda rutin jag har för tillfället nu i flytten och omorganisationens tider, känns det skönt.
Nu väntar finskt rågbröd, kokta ägg, kaviar, skinka , ost, grönsaker tillsammans med gott kaffe.

Önskar er alla en kreativ och kärleksfull dag.

I morgon är det fredag

Loppmarknad och trädgårdscafe med tema choklad i en salig röra.
Loppmarknad, hmm.... blev nyfiken vad ordet kommer i från.
Hittade en förklaring på nätet som bekräftade mina tankar om att det kan härstamma från marknaden med begagnade kläder, där loppor trivs.

Choklad....denna underbart goda gudagåva. Riktigt fina praliner från Ejes fabrik vid Fältöversten mmmmm....

Fyndade skor, skåp och lakan till tonerna av Evert Taube och smaken sv choklad som smälte i munnen.

Nu har jag precis kommit hem efter att ha firat en femåringen som blev väldigt glad åt prinsessklänningen som hon fick i present.

I morgon är en ny dag!

Stängt:(

Livet

Försommarregnet har en alldeles speciell doft.
Det finns ingen unken, sur eller vass doft i regnet, utan frisk, varm och god.
Gullvivorna exploderar i gräsmattan och doftar på ett sätt som bara primulasläktet kan göra.
Häggen blommar och syrenen väntar på att strax slå ut, skomakaren får en kort semester i år.

Påminner mig om det goda råd jag så ofta ger andra, att stanna upp.

Stanna upp och känna efter hur den här dagen, i den här månaden, det här året känns.
Vilka dofter, färger, smaker och känslor upplever jag idag?
Vilken beröring får och ger jag?

Den här dagen kommer aldrig tillbaks och i morgon är jag en dag äldre.

Ta vara på livet mina vänner, för det pågår just nu.

Drängkvinnor

Vilka brudar, jag säger bara det!!!

Anette och Maria dök upp på gården och efter en sopplunch startade pigorna sitt jobb, eller rättare sagt drängarna.

Jävlar anamma, vad det spikades, skruvades, målades och krattades. Brevlådan monterades ner och holkarna blev som smärre lyxhus med sin faluröda färg.
När värmen slog till åkte tröjorna av och med arbetsbyxor och behå fortsatte arbetet. Buskar beskars, grusgången blev rensad från ogräs och gräsmattan stödsåddes med tåliga gräsfrön.

Själv gick jag runt som en ghostbuster med lövblås på ryggen och blåste bort enorma mängder med lönnlöv.
Skillnaden blev enorm, så jag fortsatte med logen där dammet yrde, i hönshuset och snickarboa.
Insåg snart att det behövdes munskydd, så jag sa som Kajsa Warg, man tager vad man haver.

Fnissade gott åt tanken vad grannarna skulle säga om de nya grannarna.
Ett kvinnokollektiv kanske? där en kvinna klipper buskar iklädd bh och träningsbyxor, en annan klättrar omkring bland grenarna, uppe i den höga lönnen och den tredje går omkring med ett par rosa spetstrosor över näsa och mun som munskydd. med en lövblås i högsta hugg.

Middagen smakade gudomligt gott och att det var schlagerfestival på kvällen och det faktum att jag inte har tv, gjorde att det blev en trevlig kväll. Lite som snillen spekulerar......:)
Vi somnade alla gott och efter en natts vila, fortsatte arbetet igår.

När jag vaknade i morse kändes det som någon form av fordon kört över mig, ett par gånger.
Allt värker men samtidigt är det en härlig påminnelse om att kroppen längtat efter att få arbeta efter tre månaders stillasittande i en bil.

I dag är det måndag och pappersarbete.

Hoppas att ni alla får en fin och bra dag!



Nationalromantik

Godnatt allihop tröööööööööööött!!!!

Morgonterapi

Ligger i sängen och har en återhämtande terapistund. KBT? Primal?Trädgård? Nej, det är Anders Elderman som är terapeut och till hjälp har han sina skivor i Da Capo. "Vilken tjej, vilken tjej absolut någonting för mig i kväll ska vi spisa dixie....". Kacka Israelsson med Åke någontings orkester från 1954. "Då, då, då är det du och jag" från 1939 Carla Viberg. Sessionen varar en timme mellan 6 och 7 varje lördagsmorgon ( Anders är professionell i din roll och går INTE över tiden) OM själen fortfarande värker är det bara flaskan som hjälper. Jag greppar tag i flaskan, går ut och lirkar ner spiralskeden i mynningen, lyfter redskapet framför munnen, och blåser. Stora, små och regnbågsfärgade bubblor som tar med sig trollen som tillfälligt ockuperat hjärnan, och se...... Tillsammans med bubblorna har Anders gjort att lugnet infinner sig, mungiporna dras uppåt och jag känner hjärtat dunka i bröstet. Det är skönt att leva! Ha en kärleksfull och varm dag allihop!

Lite fredagsgnäll

Nu hade jag tänkt att fortsätta mitt gnäll om att tiden inte räcker till osv.osv. Men ska inte göra det eftersom jag vill leva som jag lär. Mitt val att ägna gårdagen åt inhandlande av blommor till en begravning, hålla trädgårdscafe, beskära rosor i elfte timmen, beställa skötsel av ett företag, slå bort tankarna om att alltsomjagplanteratiVästeråsstårochtorkareftersomdetärenenveckasedanjagvardärochalltsåinteriktigtflyttatditännu och avsluta dagen med att, tillsammans med de närmast sörjande, arrangera kistdekorationen, sedan hem och kolla mail osv, och därför jobba från 4.30 tills läggdags, är i högsta grad ett val. Tiden räcker inte till.....till vad? Jag vill känna att jag lever medan livet pågår och försöker leva efter det. Därför lider jag av att inte hinna träffa mina barn och vänner mer än vad jag gör just nu. Har en lista med de älskade vännerna jag ska ringa, kunder som är förväntansfulla, myndigheter som väntar på dokument. Jag längtar efter goda skratt och långa samtal om konst, musik, politik, kärlek , ja livet. Jag lider av att inte få känna doften av oljefärg, terpentin och god, vällagad mat. Jag längtar efter besök på teater, museum, restauranger, utställningar och att betrakta människor från uteserveringar. Jag längtar efter att skriva i ljuset från den ljusa sommarnatten. Jag längtar efter att få plantera mina själsliga rötter på gården, så jag kan skapa en bas att utgå ifrån, till allt ovan nämnda. Hoppas mina älskade nära och kära vänner förstår att jag är inne i en förändringarnas, såväl fysiskt som psykiskt. Nu väljer jag att hämta en lövblås för att sedan åka till Ulriksdal för att sedan åka till tandläkaren på Kungsgatan för att sedan åka till stadsauktionens lokaler i frihamnen för att hämta en stor, röd matta med invävda löv för att sedan hämta husbilen och sedan hämta sonen och sedan åka till Västerås. I morgon kommer två älskade vänner på besök och ska hjälpa mig att röja i hönshuset och snickeriet och då ska vi äta och dricka gott, samtala om livet och förhoppningsvis både skratta och gråta:) Önskar er alla en fin dag!!!!

Vad är du bra på?

Fascineras av hur naturen exploderar!
Satt i mitt pappersträsk och kände hur jag satt fast i byråkratiska formuleringar som flugan på den kladdiga remsan i stallet.
Det finns nog inget, som så snabbt får mig att glida in i meningslöshetens kvicksand, som att sitta med siffror och beräkningar,sååååååå pisstrist (ursäkta ordvalet)
Därför var det extra härligt då min revisor ringde och berättade att skatten som måste in var på en rimlig nivå.
Lämnar med varm hand alla papper till henne med övertygelsen att man ska göra det som man är bra på:)

Hmmmm.... Vad är jag bra på då?
Trädgård,jorå.....måla tavlor?.....funkar väl.....möten?
Ja, det är jag rätt "bra" på, eftersom jag älskar att lära känna nya människor, tycker vänskap är en av livets stora gåvor.
I morgon kl 6, ska jag träffa en vän och hennes barn utanför partihallarna. Vi ska tillsammans välja de blommor som vi i morgon kväll ska skapa en begravningsuppsättning till deras far av.
Vackert, värdigt och sorgligt.

Återigen påminns jag om att livet inte är ett genrep, utan pågår just nu i denna sekund.
Önskar er alla en god nattsömn med varma och vänliga drömmar.

Förseningar

Oj, vad snabbt det går nu, mycket blir omkullkastat när det gäller planeringen från i höstas.
Jag vågar påstå att jag är en ganska pålitlig och lojal person men de egenskaperna sätts verkligen på prov nu.
I höstas verkade det inte vara några som helst problem att få tag på de anläggare jag brukar använda mig av då det ska fixas till i någons trädgård.
Men så kom en vinter.....

Tjälen dröjde sig kvar pga den kalla vintern med många minusgrader även när det skyddande snötäcket började försvinna.
Detta innebar att det som var planerat i april, helt plötsligt tvångsflyttades till maj osv.
Nu försöker jag hitta någon pålitlig ny, duktig anläggare som kan bli min räddande ängel.
Får lägga ut mina krokar i morgon!

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll!

God natt

Vad ni än gör, sälj aldrig er själ.
Godnatt

Släpp kossorna loss, det är våååår!

Så var det årliga kosläppet över. Vi var hundratals människor i olika åldrar som tålmodigt och med spänning inväntade kossorna som äntligen skulle få komma ut på grönbete. Efter månader av instängdhet, vare det i dag muck. Hoppandes, skuttandes och skrattandes (jo då, jag såg nog att mungiporna gick uppåt) kom de då, mina fyrbenta systrar ut i fållan, ut på ängen. Några trippade lite försiktigt medan andra skakade på rumporna, höll svansen högt i luften och släppte en skit, ja alla mötte våren på sitt sätt, precis som vi människor! Gemensamt är dock, att vi alla påverkas av våren, ljuset och hormonerna, på ett eller annat sätt! Själv blir jag kär, i allt och alla! Ser de vackra männen OCH kvinnorna OCH hundarna OCH katterna, ja alla djur, naturen...ja allt och alla är det vackraste jag sett! OCH maten är sååå god OCH vinet smakar såååå gott och radion spelar så bra musik och alla är så snälla ! OCH jag har världens bästa barn, systrar och vänner som jag älskar sååååå mycket! Nu ska jag gå lägga mig i sängen som är så skön tillsammans med mannen jag är såååå kär i och som är så bra på så många sätt. Därför önskar jag er en väldans härlig natt med skön sömn och goda drömmar. SOV GOTT alla människobarn!

I valet och kvalet

Det pratas om att vi har så många val att ta ställning till nu för tiden.
Var vi vill hämta el från, vilka fonder vi ska pensionsspara i, vilken bank vi ska välja osv.

Jag har kommit till en situation då jag verkligen får fundera över val kring levande varelser.
Vilken hönssort ska jag skaffa, vilka grödor ska jag odla, dvärgetter eller svenska lantraser?
Ja, det är inte helt enkelt....
Som tur är har jag förmånen att känna personer som är duktiga på väldigt många olika saker.
Som Mia, hönsspecialist som bara för en stund sedan gav mig rådet att trots allt skaffa renrasiga Orpingthon pga. Deras goda egenskaper. Jag har faktiskt haft några sådana och jag är benägen att hålla med henne.

Men silkeshöns är ju sååå söta.så det kanske blir såna eller åsbohöns....

Vi får se, ha en fortsatt fin dag mina vänner!!!

Känner mig en smula stressad fast över att vintern höll naturen i sitt grepp så länge.

Som trädgårdsmästare blir ett sånt här år väldigt intensivt. Det blir lite som ketchupeffekt när ingenting händer, ingenting händer, men plötsligt händer allt.
Fröer ska sås, potatis sättas och jobb planeras.
Efter tre månaders resa i kombination med köpet av en gård börjar kassan onekligen sina så nu planerar jag in jobb. Det känns bara bra eftersom det kliat i fingrarna att få jobba.
Idag har jag slitit varg som man kan sägs.
Beskurit buskar, börjat städa hönshuset och eldat. Massor!
Pratade med bonden för att höra om det var ok även om eldningstiden är ute, och det var det!
Maria dök upp framåt kvällningen med en matta samt stolar och bord som jag fick, fina saker!
Tänker ofta på vilka fina och omtänksamma vänner jsg har! I morgon är en nya dag
Kram allihop och sov gotti

Närhet

May. 08, 2013

Idag har jag åkt 100 mil under arbetsdagen.
Startade 5 från Stockholm och kom fram 12 till målet, lustgården i Lövshult.
Syftet med resan var ett studiebesök på en gård där man liksom vi, vill skapa en levande och kärleksfull miljö för de arbetstagare som ev. Kommer arbeta hos oss.
Jag blev väl emottagen och under ett par timmar fick jag se verksamheten i full gång.
Efter besöket gav jag mig hem igen och hjärnan jobbade för fullt med planering och texter till dessa.
Nu blev jag så där vansinnigt trött igen
Godnatt

100 mil

Ljuvligt

Vilken dag!
Helt plötsligt kom sommaren inrusandes i den nyfödda våren, det måste vara den kortaste våren någonsin.
Jag börjar så smått inse vidden av vad som väntar framöver, gällande renovering och upprustning av gården.
Bara allt bråte som ligger kastat överallt, för att inte tala om alla pallar som pelletssäckarna kommit med. Hur många som helst.
Pratade med bonden Tryggvald om möjligheten att elda upp skräpet en dag efter regnskurar har gett marken ett brandskydd och det skulle nog funka.

På eftermiddagen var det dags att åka på studiebesök till Bergianska trädgården med mina duktiga deltagare på trädgårdskursen.
Det är väldigt uppskattat och vädret kunde inte bli bättre. Jag gillar verkligen Bergianska!
Nu genomgång av mail innan tåget till sömnen går.
Sov så gott alla vänner, både er jag känner och er jag ännu inte än lärt känna!
I morgon är en ny dag

Studiebesök i det gröna

Godnatt

Klockan är snart 21.30 och vi har gått och lagt oss.
Tidigt kan tyckas, ja visst, men med tanke på att vi varit i gång sedan 5 är det kanske inte så konstigt att vi är trötta.
Jättetrött..... Godnatt.....

Södertramp

Tiden går fort och jag vill göra så mycket.
Vårkänslorna exploderar i samma takt som lövsprickningen och jag kommer på mig själv att gnola på en visa, samtidigt som jag ler.
Har ni tänkt på att musiken, utförandet alltid är kopplat till glädje?
Tror aldrig jag har gnolat ( vilket konstigt ord, låter nästan oanständigt, nynnat låter bättre) när jag varit ledsen eller arg.
I och för sig skulle det vara lite kul att se och höra:):)
Hjälpte en vän att plantera om sina blommor idag, även om tiden var knapp.
Eftersom hon bor vid södra station vandrade jag på mina förfäders gator som just där ser helt annorlunda ut än i dag. Tror knappast det växte någon Magnolia där då:)
Efteråt promenerade jag en stund och insöp doften av körsbärsblom, asfalt och avgaser.
Våren är definitivt här!

Magnolia stellata

Tack för idag

Vilken fin dag, om än fylld av kånkande och bärande men snart har jag tömt flyttkartongerna och det börjar bli hemtrevligt.
Städade även ut husbilen, i alla fall började, för snart är det dags för en liten vårturné igen, längtar.
Redan på onsdag är det dags för en tur neråt Småland.
Nu blir det en tur i sovkupen, godnatt sov så gott.....

Första natten

Så är det då dags för första natten på gården. Jag har packat upp och hängt tavlor, ätit en första måltid med ett glas vin och trevligt sällskap, mig själv. Jo, så är det, jag trivs bra med att vara själv men även att umgås med andra, är väl som folk är mest. Egentligen var det meningen att min syster och någon av barnen skulle med, men så blev det nu inte, så nu är jag ensam i stora huset, någon km från närmsta granne. Är inte mörkrädd men visst känns det lite pirrigt att vara ensam på en stor gård.... Känner mig som åtta år då jag ligger och lyssnar på ljuden runt omkring mig, vet ju att det finns både varg och lo i skogarna runt om. Köpte Håkan Hellströms senaste skiva när jag stannade vid macken för att tanka, så nu ligger jag och lyssnar på den:) I morgon fortsätter inflyttningen. Godnatt världen!!!

Zzzzzzz..,.....

Inte är jag kvällsmänniska direkt, ögonen håller på att gå ihop zzzzzz
Önskar er en skön, fridfull, trygg och drömfylld natt.
Sov så gott!

Vår

Sitter i solen och tar en kopp kaffe. En paus i kånkandet med flyttkartongerna.
Som jag skrev var natten sömnlös och jag slumrar nästan till i den underbara värmen.
Fåglarna kvittrar lustfyllt och björkarnas ris börjar skifta i rött, som det brukar göra innan knoppen brister och ett neongrönt litet löv tittar fram.

Skäms nästan för inlägget i natt, gnällde kanske en smula i trötthetens rus men kände mig en smula melankolisk.....

Ordet melankoli tycker jag är vackert så länge som man inte översätter från grekiska till svenska, då blir det svart galla, inte fullt lika vackert.

Ursprunget kommer redan från texter från 400 f.kr då gällande lära var övertygad om att de flesta sjukdomar, berodde på obalans mellan kroppens fyra vätskor, blod, slem, gul galla och svart galla.
Personer med dominans av svart galla, ansågs ha ett melankoliskt sinne som inte sällan kopplades i hop med konstnärssjälar i svårmod.

Ja, det finns mycket att läsa om melankoli.
Nu känner jag mig dock långt ifrån melankolisk då jag ser koltrasten skutta omkring och de första fjärilarna fladdra.

Önskar er alla en underbart fin dag!

I morgon är en annan dag

Kan inte sova, har tusen tankar.
Kanske har jag fått för lite vila eller för lite natur eller kultur stimulans?
Vet inte, känner mig bara allmänt trött och less.
Känner mig rotlös och som en gäst, var jag än befinner mig. Känner mig trött

Förlåt, inte meningen att spy galla, men så känns det.

Vet inte om jag ska skriva godnatt eller god morgon nu när klockan är 3.33

Imorgon är en annan dag

Trött o sliten

Fullständigt ledbruten efter gårdagens flyttt ligger jag i en massagestol och förbereder trädgårdscafe.

1a maj

Första maj första maj, varje sliten kavaj blir en mantel av strålande ljus....

Upp trälar ut i alla stater......

Arbetets söner sluten er alla till våra bröder i syd och i nord.....

Sångerna är många som jag sjungit på första maj.
Det var lite mysigt och högtidligt att traska med i demonstrationstågen. Mamma med socialdemokraternas tåg och pappa med kommunisterna, trots att han var egen företagare.
De sista åren tror jag att de gick ner till Norra bantorget bara för att lyssna på de som talade på Norra latins skolgård.

Och jag fortsatte att demonstrera, mot USA, för FNL, mot Franco, för almarna, mot kvinnoförnedring, för kvinnokraft, mot homofobi, för äktenskap för homosexuella osv, osv.

Idag är det väl si och så med demonstrerandet, står mest vid sidan om, även om det händer att jag går med.
Trots detta brinner rättvisans låga i mitt bröst, oavsett politiskt ställningstagande.
Dessutom blir jag både stolt och rörd när jag ser ungdomar som engagerar sig, brinner för det som är rätt!

Tänker igen att endast döda laxar simmar medströms!

Ha det så gott och var riktigt solidariska mot varandra ! Kram



Solidaritet är

RSS 2.0