Så är det🌿

(null)

En fin helg med födelsedagsfirande och musik🎼❤️🎼

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

🌿

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

På hemvägen besökte vi såväl Wij trädgårdar som Gysinge bygghantverk, härliga ställen båda två🌺

Härnösand🌿

Vilka härliga dagar i Härnösand🌿 (null)

 Besök på Kons (null)

thallen, väste (null)

rNorrlands mus (null)

eum, technicus (null)

, Mannaminne o (null)

ch sist inte u (null)

mgänge med min (null)

 kära släkting (null)

ar som bor där (null)

❤️ (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

🌿

Wherever I lay my hat that’s my home♥️hade ingen aning om att Enånger fanns med ett mysigt B&B och än mindre att en av de häftigaste kyrkor jag varit i fanns här 🌿Sverige är fantastiskt! (null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


🌿

När det kommer släkt och vänner på besök till min älskade stad, vill jag så gärna visa upplevelsepärlor som lyser extra mycket. Så även denna gång när Roffes fina släktingar kom hit. De senaste dagarna har därför varit glädjefyllda med sightseeing på Spotifys huvudkontor ( tack Magnus ) Operan, Kungsträdgården, Nationalmuseum, Medeltidsmuseum, wienerschnitzel på st.clara mm M.a.o besök i såväl slott som koja, umgänge med två av mina tre älskade barn och Alba barnbarnet. Sol, mys och pubafton på kolonin blandat med kulturupplevelser och blomsterbinderi av brudbukett till Denise och Martin m.m

I morgon är en ny dag♥️ (null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


❤️❤️❤️

Livets underverk♥️

Har träffat Kajsa och Benjamins lille Sixten för första gången, eller Silversurfarn som blev hans självklara smeknamn med tanke på hans vackra, silverfärgade hårsvall. 

Jag har aldrig sett ett nyfött barn med den kalufsen! Hans kusin, älskade Alba betraktade världen genom sina himmelsblå ögon samtidigt som hon simmade som en liten krabba på den havsblåa filten. Att dessutom få avnjuta stans godaste sushi i sällskap med några av de bästa ♥️-a gör dagen till en lycklig och fin dag och Mormor Lena var med hela tiden från himlen ❤️ (null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


🌿

Gårdagens kvinnofest var varm, intressant och rolig. Vi som på olika sätt haft förmånen att bjudas in i Britt Ingers liv, träffades och njöt i fulla drag. Vår historia startade 91 på Maria ungdom där Bi och jag jobbade i ett gäng där sammanhållningen och solidariteten var fantastisk och så var det nog även för kvällens övriga kvinnor. Hjältar och pionjärer inom tunga men ändå så livgivande områden med fokus på arbete med missbruk och hemlöshet. Några jobbade på den numera nedlagda Klaragården på Klara kyrkogård ( i vars lokaler jag gick i lekskola, men det är en annan historia) några i uppsökande verksamhet i stadens allra mörkaste mörker och några inom socialpsykiatrin. Oavsett yrkesroll så var det gemensamma att vi är filantroper allihop och aldrig kommer ge upp hoppet om en värdig och mänskligare tillvaro för alla ♥️En kväll att minnas! 
Idag fortsatte hjärtat att slå då Roffe och jag åkte till Zetas för smarrig fika och jakt efter en speciell ros som jag till min lycka fann 🌺
Avslutningen på dagen blev fin med födelsedagsfirande av käraste svärdottern Denise Maria Friberg och god middag på Alegri i sällskap av några av de bästa. Nu knattrar regnet på taket, fåglarna kvittrar och kvällen börjar så smått ge sig till känna här i Villa Villerulla 🌿tack för idag (null)

(null)

(null)

(null)

🌿

En fin dag att vara turist i sin egen stad. På kulturhuset pågår fortfarande utställningen om kvinnorna i Klara och jag upptäcker nya saker nu än första gången jag såg den. I Jakobs kyrka beundrade vi de vackra kyrkfönstren och på Nationalmuseum såg statyerna i ljushallen nästan levande ut i ljuset som strilade in genom glastaket. Under promenaden utefter strömmens virvlande vatten pratade Renee och jag  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

om sumprunkare, blomstervalet i urnorna som pryder slottet och livet i stort. Livet som just idag, om möjligt, kändes än mer levande. Den lille bronsgossen vid finska kyrkan hade en stor myntskatt av all världens valutor strödd omkring honom och på Pharmarium, ett av mina favoritställen njöt tyskar, amerikanare och vi av stans godaste drinkar. Under hela dagen gick våra samtal i både dur och moll med skrattet ständigt närvarande. Avslutningen på 19 glas, med rosevin tillverkat på Lidingö gav mig återigen insikten om att livet är en gåva liksom det är att ha nära och kära.
Djupt tacksam att få vara med en stund till. 🌿

🌿

En fredag med DN, lunchomelett gjord av ägg från Anna Carins gård med kantareller jag hittade runt knuten, så lyxigt! P1 hela dan med dagens dikt klockan 12 och sommar sommar 🎼🎼🎼efter det.

Pappersarbete till knattret av regn mot papptak och doften av Gysingesåpa från skurade golv. Boken ligger förväntansfull bredvid mig, rödfärgad av skenet från gardinen, tillverkad i Indien av de vackraste Saris. Lugn och ro, kärlek i hjärtat till mina nära och kära. Natten är dagens mor, i morgon är en ny dag ♥️ (null)


(null)


(null)


(null)


(null)


♥️

En heldag med underbart, levande Vida med äventyr som tvärbana, pendeltåg och tunnelbana. 18261 regnblöta steg från Liljeholmen via kajer, broar och regniga fält mot Tantos kolonier där jag berättade för Vida att hennes förfäder hade koloni, tror hon förstod 😊Lunch på Kinakrogen vid Mariatorget sedan besök i Maria Magdalena kyrka där hennes pappas morfar och mormor döpts och gift sig och där vi stannade till vid Ulla Winbladh gravhörna på kyrkogården. Efter ett varmt välkomnande av prästen som visade den fina lekhörnan satte klockorna igång för att ringa in en 15 min gudtjänst och mitt i ritandet stannar hon upp, lyssnar och börjar dansa till klockans takter...man kan bli religiös för mindre, she’s got the rythm in her blood!♥️♥️♥️älskade barnbarn ♥️ (null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


RSS 2.0