🌿

(null)

đŸŒș❀đŸŒș

Jag har gjort mĂ„nga begravningsarrangemang dĂ€r jag försöker spegla personligheten hos den som lĂ€mnat oss. SkĂ„nska Ă„krar för pĂ„gen frĂ„n Malmö, tropiska vĂ€xter för hon som arbetat som missionĂ€r i Afrika, stora solrosor för honom med stor personlighet och hjĂ€rta, klassiska liljor för esteten, vass, snĂ€ckor och sand för han som Ă€lskade havet, vita rosor i hjĂ€rta pĂ„ en silverbeströdd kista för systern som Ă€lskade la dolce vita och idag, blommor frĂ„n trĂ€dgĂ„rdens hela palett till kollegan Paulina för att visualisera hennes fĂ€rgstarka personlighet. Efter begravningen pĂ„minns jag Ă„terigen om att livet Ă€r skört, vĂ€rdefullt och nĂ„got som vi mĂ„ste vara rĂ€dda om ❀ (null)


Midsommar🌿đŸŒș🌿

Trött efter en fin midsommar♄
Vida och jag dansade runt bland folk, fÀ och tombolastÄnd medan Maja slumrade i sin vagn. Solen sken och jag tror inte jag behöver rÀkna upp vad vi Ät, eftersom största delen av Sveriges befolkning Ät samma meny idag, men gott var det!
Tacksam över att fĂ„ uppleva sĂ„ mycket kĂ€rlek och glĂ€dje❀ (null)

(null)

❀

Efter ett fint midsommarfirande pĂ„ Skoga med folkdansare och jordgubbstĂ„rta blev avslutningen pĂ„ dagen hĂ€rlig. Parkteaterns uppsĂ€ttning av Elvira Madigan var helt underbar pĂ„ alla sĂ€tt! BĂ„de Roffe och jag Ă€r imponerade. Bra skĂ„despeleri, musik, texter och scenografi. Se den om ni har möjlighet! đŸŽŒ đŸŒș đŸŽŒ (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

đŸŒżđŸŽŒđŸŒż

SĂ„ roligt att prova pĂ„ att kula! Det var inte sista gĂ„ngen dom jag stod och högljutt ropade över nejderna nĂ€ra Malmköping🌿

🌿

(null)

🌿đŸŒș🌿

(null)

♄ En helg att minnas

Helgen blev en glĂ€djens helg pĂ„ alla sĂ€tt! Heja fram yngste sonen pĂ„ Maraton med bl.a. bĂ€sta svĂ€gerskan, Maria, dottern Anna med sin  Lukas. ♄♄♄Sen ett rejĂ€lt 120 Ă„rsfirande 60+60 Roffe och jag, med en av livets hĂ€rligaste fest med underbara mĂ€nniskor , fantastiska tal och musik, som pĂ„gick till 5.....đŸŽŒđŸŽŒđŸŽŒđŸŽŒTack alla nĂ€ra och kĂ€ra, ingen nĂ€mnd och ingen glömd! Livet Ă€r en gĂ„va ♄♄♄

RSS 2.0