Godnatt

Ett foto, ett minne.

We have plenty of hot water, stod det på skylten till badrummet, med avsikten att visa hotellets nivå.
Med nöd och näppe hade kanske en stjärna kunnat delas ut, om hoteljuryn haft en bra dag och det var fredag efter lunch, då mättnaden i magen var behaglig och helgen stod inför dörren. Men det var på gränsen.

Vi befann oss i Miami och det hade snart gått tre månader sedan vi började vår bilfärd från Los Angeles.
Tolv delstater, fyra indianreservat, Grand Canyon, Las Vegas, Graceland, Mardi Gras i New Orleans och hundratals andra upplevelser hade lagts till i minnets register där även våra natthärbärgen fanns med.
Hotellen och motellen vi sovit på hade ett snitt på 2 stjärnor och oftast stannade vi bara en natt. 90 dagar och 60 hotel blev slutsummeringen.
Men den här natten tillbringade vi i vägglössens, kackerlackornas och fuktens paradis i Miami, staden med vilsna själar och byggnader av plastig betong i pastellfärger.
Heltäckningsmattan var fuktig och fantasin skenade iväg i bilder om kroppsvätskor av olika sorter. Luften stod stilla eftersom air kondition apparaten led av KOL och bara stötvis pustade ut ljummen luft. 

Men trots det, strömmade ljuset igenom den trasiga gardinen och vetskapen om att det fanns gott om varmt vatten gjorde att natten blev lugn och sömnen fylld av drömmar. 
Precis som jag hoppas natten blir idag.
Godnatt alla människobarn, i morgon är en ny dag. 
Sov gott!

.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0