Hatet tar aldrig slut....

Så var det dags igen för denna förbannade smutskastning!
Nu är det Alice Bah Kuhnkes tur att hamna på bålet.
Foton där hon röker på en cigarr med brösten i fokus följs av "sanningar" som att hon knarkar, blivit dömd för brott och är "utvikningsbrud"
Utan att lägga in en religiös åsikt vill jag citera från Bibeln, "Den som är utan skuld kastar den första stenen" för ni som skriver deltar i sådan här pubertal smutskastning har väl aldrig gjort fel själva? Ni är väl helgon, utan fel och brister allihop! 

I artikeln framkommer att hon en gång provat marijuana, hennes kriminalitet består i att hon åkt fast för fortkörning två gånger samt som 25 åring ställt upp för ett avklätt foto i samband med ett reportage om "raggning" Dessa enorma brott har hon gjort sig "skyldig" till i sitt 42 åriga liv.
Antar att ingen av er som är så fördömande har provat någon drog eller åkt fast för fortkörning. 

Ett gott råd till er som bär på sådana enorma aggressioner mot människor som väljer att arbeta politiskt, oavsett vilket parti, ta en funderare på hur ni kan få hjälp mot ert enorma hat och var er ilska kommer ifrån. Människor dör i krig och av svält och i många fall under en diktatur så använd er ilska, hat och kraft till att förändra världen till något bättre. Annars kommer ni bara vara små, förkrympta människor som med era åsikter och närvaro får allt och alla att vissna runtomkring er.  
Tycker fruktansvärt synd om er!

(©)ullafriberg




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0