Söndagstankar på hotellet

Trängsel, musik och längtan.

Pulserande, pockande, återhållen, ja all slags längtan kändes starkt i fredags, Väninnan och jag gick till Stampen för att lyssna på musik, dansa och leva och ni som varit där vet att orden trend, shubby chic och minimalism nog aldrig yppats där. I taket hänger dammiga redskap, musikinstrument och själlösa, uppstoppade djur med oseende, stirrande ögon. Men vad gör det när det finns en varm och välkomnande känsla i lokalen?

Mixen av människor i olika åldrar, typer och klädstil gör att vem som helst flyter in, men extra roligt är det när de unga Rockabilly folket är där och dansar, så underbart söta! Moderskänslorna svallar och det är som att titta på en stor påse lördagsgodis av färger, smaker och glädje. Deras starka längtan efter tillhörighet visas genom klädkod och val av musik.

Andra går dit för musikens skull, för att träffa sina drömmars själsfrände och livskamrat, eller för att en enda natt, få stilla sin kroppsliga hunger och längtan efter närhet.
Återigen denna längtan.....

Nu längtar jag efter en kvällsdusch, en kopp te och att krypa ner mellan de randiga, nymanglade lakanen här på hotellet.

Sov gott alla människobarn, i morgon är en annan dag



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0