På väg mot Key West

Så var vi åter tillbaks på fastlandet efter en, på många sätt fantastisk kryssning.
För oss båda var det en helt ny upplevelse att varje dag kunna välja på aktiviteter av de mest skilda slag. Varje hel eller halv timme var det shower, filmer, gruppgympa, Zumba, föreläsningar om kinesisk medicin, tävling i magplask, kareoke, levande charader, vinprovningar, iceshower, bingo och jag vet inte vad.ett fantastiskt utbud för de som valde det.
Själva valde vi ut några shower, lyssnade lite på pianoplink i någon av alla barer samt spelade bort nån 100 lapp på casinot.
Efter alla upplevelser vi haft de senaste månaderna, är vi lite som två "tjuren Ferdinand", vi vill helst sitta i fred och lukta blommorna. Eller rättare sagt jag luktar på blommorna och Bill på glassarna(läs äter).
Ny har vi tagit in på en oas 10 mil från Key West och här är lugnt och skönt.

Från att ha varit omgiven av 5000 människor, hörs bara någon enstaka engelsk röst som säger "dearest, sweetheart osv, till havets kluckande vågor.
När tid och ork finns ska jag skriva ner allt om de fantastiska möten, med fantastiska människor som vi träffat dessa åtta dagar till havs.
Nu njuter vi av att betrakta havet, känna solens värme och känna stor tacksamhet av att få uppleva detta.

Stor kram till alla ni människobarn



Kommentarer
jeanette ludvigsson

Å Ulla, jag njuter att läsa din blogg. Vilken fantastisk resa ni gör. Säg hej till Bill från mig. Kram till Er båda från Jeanette.

2013-03-13 @ 19:56:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0