Säng, säng,säng....

Gårdagen blev återigen en dag med intryck.
Det är så otroligt mycket som händer överallt att jag nästan blir vimsig.

Musiken blandad med såpbubblor och steppande ynglingar. Maten, den traditionella, verkar till största delen vara hopkok av det som blev över, ungefär som pyttipanna. Skillnaden är att man slänger i allt, höns, krabbor, kräftor, ostron och sedan ris för att fylla ut. Gumbo, jambalaya, ja lite som paella.

Krokodiler verkar det finnas gott om i träskmarkerna för det serveras hamburgare och grytor gjorda på dem lite överallt. Självklart måste jag prova men är inte riktigt framme i modet ännu, kanske idag.....

Annars känns det lite som semester i semestern. Hotellet är fantastiskt på ett familjärt sätt. Personalen är både vänlig och söt, ja både Bill och jag blir kära i de otroligt trevliga, vackra och servicemindade töserna.
Bara en sån sak, att efter att de frågat om vi sovit gott och Bill, sanningsenligt svarade nej, byter ut sängen mot en ny (sängen var som en hängmatta, ni vet nerlegad så att man rullar in mot mitten)

Tur att vi är kära!
Tänk er ett gammalt surt par som tvingas ligga hoplimmade av svett, jag ser scenariot framför mig, samtalet mellan två personer som sedan många år tillbaks, blivit dövstumma inför varandras tankar och behov.

Ja, ibland blir människor som de tre aporna, där en håller för öronen, en för ögonen och den tredje för munnen och det är lika förödande i alla relationer, såväl privata som i servicearbeten.

Vilken tur att varken vi eller personalen är apor så allt löste sig till det bästa!

Kvällen avslutades med veteranblues i restaurangen intill. Ja de gubbarna hade varit med länge!

Nu är klockan snart sju och vi har varit vakna sedan fyra så jag ska försöka sova nån timme mer, för i dag börjar Mardi Gras och då är det fest dagen och natten lång!

Ha en fin dag alla fina




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0