Hej då LA

Efter vi checkat ut från hotellet intog vi en frukost på Starbucks. Vi har kommit på att om man häller i en espresso i en stor mugg vanligt kaffe blir det smaskens!
Sedan gav vi oss iväg mot San Fransisco och åkte i alla olika sorts landskap, vilken häftig väg route 1 är!

Den romantiska kustdelen, dalar med vingårdar, höga berg med torr vegetation och små städer som nästan alla ser likadana ut.

Jag måste återigen lovorda Bill som kör hela tiden, det känns väldigt tryggt att ha en racerförare vid sin sida. Även om jag kan bli lite rädd ibland när han gör en U sväng, så snabbt att håret nästan slängs över ansiktet finns det nog ingen annan som kan ta sig fram i den amerikanska trafiken som han, fullständigt orädd.
Det roliga med våra resor är att båda är så nyfikna. Helt plötsligt får någon av oss syn på ett vackert träd, en marknad, en Ford thunderbird 59 (Bill) trädgårdskonst eller nåt annat intressant så wrooooom, är U svängen ett faktum.

När det började skymma insåg vi att det är bäst att slå nattläger och så hamnade vi här, på hotel el Colibri. Kontrasterna på hotel de Flores i L A och det här kunde inte vara större.
Även om vi starkt gillade det lilla skabbhotellet som fått tummen ner i alla reserecensioner, känns det väldigt lyxigt med ett hotel som har bubbelbadkar i sovrummet:)
I ärlighetens namn hade vi inget val eftersom vi har många mil i obebyggelsen framför oss och gärna undviker att sova i bilen, även om det går det med.
Nu väntar en kväll med planering inför nästa rutt, vi har så mycket vi vill se. San Fransisco, indianernas land, museer, racertävlingar, naturupplevelser m.m så nu ska vi strax ta fram kartan. Ha det så fint allesammans!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0