Söndagsbetraktelser🌿

(null)

(null)

(null)

Ett gott skratt förlänger livet 😂

Efter en intensiv helg med åtaganden är det skönt att få skratta ordentligt. Nu pratar jag varken film, teater eller roliga historier utan hemnet.

Homestaging vid fotograferingar inför kommande försäljning brukar ju se likadan ut oavsett företag och objekt. Förr var det tre gröna växter i rad med en stålkorg med citroner i köket. På väggarna tre tavlor och någon fårskinnsfäll för att ge mys osv. Men nu finns en gemensam nämnare i varje objekt, från Djursholm till Danvikstull som Orup sjunger.

I lägenhetsfoton från Vasastan, Södermalm eller Kungsholmen har den skrynkliga filten smugit sig in i det annars perfekta välstädade hemmet.

Det är som fotografen vill förmedla att här är det lite busighet som gäller, de som bor här är trots det perfekta yttre, egentligen anarkister med rödsvarta schalar ( som naturligtvis inte är med på bild) eller också har mänskligheten börjat sticka fram. Man vill liksom visa att här bor några, som trots det välstädade hemmet är lite crazy och corny eller kanske mänskliga. Roligast är dock tanken att de som bor i lägenheten passade på att ta en snabbis då det ringde på dörren och helt enkelt inte hann städa undan, jo så är det nog! 😂



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0