Tourist

I dag har vi varit riktiga turister och det har varit kul. Kollat handavtryck i asfalten och åkt guidad busstur ett par timmar, hop on hop off ni vet. Nu hoppade vi inte så mycket eftersom det är vinter även här och kallt som i ett kylskåp men ingen snö.
Trots att vi inte går så mycket så är vi helt slut på kvällen. Efter vi käkat gott på en indisk krog, åkte vi "hem". Hotellet vi bor på är väldigt enkelt och vi har skrattat gott åt recensionerna från andra gäster. "vidrigt, det värsta jag varit med om osv, osv.
Men det är personligt och billigt. Föslås är det, eftersom vi ska vara borta så pass länge, får vi tänka lite ekonomiskt.
vi högar bestämt oss för att Low budget och hålla oss till max tvåstjärniga hotel, vi kommer ju bara 
Nu rör jag så trött.....
Godnatt kamrater

Pretty women

 
 
 
 
Så har jag då gått i Pretty womens fotspår, sedan skiljer jag och Julia Roberts från varandra. bara tanken att gå in i en sån butik får mig att fnissa. Men visst är det kul att betrakta allt och alla!
i morgon fortsätter äventyret!

Elvis, Elvis, Elvis

Nu har jag landat även i hjärnan. 
 
De första dagarna har gått till allt praktiskt kring vidare resmål. Nu har vi precis ätit frukost på riktigt amerikanskt sätt, hamburgare, juice och kaffe i sängen, på ett motel, i utkanten av LA.
Igår följde vi Bills vän Stefan i hans vardagsbestyr som bilmek, också intressant. Jag gillar ju att se vardagen i de länder jag besöker och inte bara den konstruerade och tillrättalagda, turistvänliga fasaden som lätt visas upp.
Så gårdagen innebar såväl besök på bilverkstan, hämtning av släpvagnar på ett gigantiskt lager samt middag på en krog där man kunde träffa den mexikanska Elvis.
 
Nu lyste han dock med sin frånvaro, men besöket var ändå en upplevelse i sig. Tusentals tavlor, prylar och foton, alla föreställande Elvis, dekorerade restaurangen. I taket, på väggarna, ja överallt, Elvis, Elvis, Elvis!!!
Lägg till detta, en flottig enchillada till en ljuvlig Marguerita och känslan attvara en "av dem" var total.
 
Hade en fascinerande konversation med en i vårt sällskap. Hon berättade glatt om att hon togsömntabletter för att sova ordentligt för att orka mesuite liv som hemmafru...... Ja alla är vi olika
 
Nu ska jag göra mig i ordning för nästa äventyr,
 
 
Hollywood here we come!!!

Framme i Los Angeles

Efter en lång resa kom vi fram till LA igår. Idag har vi fixat allt praktiskt med telefoner, kartor och bilar.
Bilar ja, nu är vi hos en kompis till Bill som ska visa oss några, det ska bli kul!
Vi hörs!

Inte packad ännu

Hade en fin jul igår, alla barn var samlade hos dottern och det rådde en varm och fin stämning. Älskar verkligen mina barn och min övriga familj!

Nu ska jag packa inför resan som startar i morgon. Skor, trosor, ett par tshirts en varm tröja, räcker det månntro för tre månader? Fortsättning följer....

Julafton

Julafton och många känslor och minnen.
Tänker på orden
"Förbanna inte mörkret, tänd ett ljus i stället"
Hoppas att ni får en alldeles underbar jul, hur ni än väljer att tillbringa den.

Kram alla människobarn

Dan före dan...

Såååtrött

Har haft en trevlig träff med mina gamla Mariakompisar, alltid lika roligt!

Det är något speciellt med den relationen som byggs upp när man jobbar natt tillsammans.
Även om det är ett hektiskt tempo på en akutmottagning, finns det ofta tid däremellan för djupa samtal och roliga stunder.
Trots att det snart är tjugo år sedan våra vägar skiljdes, håller vi kontakten, helt enkelt därför att vi gillar varandra.

Eftersom jag har en deadline måste jag ta tid för att slutföra mitt åtagande, så därför åkte jag hem tidigt.
Nä nu är jag så trött att jag svimmar
Godnatt allihop, kram

Glitter....

Jobbajobba

Stansar, målar och klistrar strass och paljetter.
Måste bli klar.....

Svetten rinner

Skyddsängel

Jag tror och hoppas att vi alla har en skyddsängel som vakar över oss.

Det känner jag starkt då många vänner och bekanta okar sig över att vi ska åka runt i USA så pass länge och i många fall på landsbygden.
Mer än en gång har jag fått refrängen till låten som spelades i filmen "Den sista färden" trallandes för mig.
Ni vet, banjo och gitarrbattlet som utspelades i obygden, på landsbygden där de flesta invånarna var släkt med varandra, inavelbyn.

Visst kan jag hålla med dem som hävdar att de skummaste och sjukaste brotten ofta händer på den lilla orten och inte i storstaden. Ni vet föräldrar som låser in sina barn i källaren eller byter blöjor på sina söner långt upp i medelåldern. Men att hela USA skulle bestå av dessa skummisar tror jag är att ta i.
Hur som helst, om ett par dagar bär det av.
Det kändes riktigt vemodigt att ta farväl av alla fina människor på Skoga.
En del var uppriktigt ledsna och sa " men oj vad tråkigt det kommer bli när du är borta, men de flesta bara önskade lycka till.
Nu ska jag kolla lite praktiska saker som måste funka med finaste Anette, är sååå tacksam över mina underbara vänner som ställer upp i vått som torrt!

This boots are made for walking!!!

Snart...

Snart bär det av mot det stora landet i Väster.
 
Har checkat av det mesta inför resan gällande pass, visum, försäkringar, tandläkare osv, men har inte tittat på vad jag ska ha med mig.
Som jag tidigare berättat har jag nästan alltid bara haft handbagage då jag reser, shorts, sköna skor, trosor, ett par linnen och någon varm tröja, men då har det varit för max tre veckor, nu gäller det tre månader.
Hmmm vad ska jag ha för väska till och börja med, och kanske ska jag ta med mig någon fin klänning och skor, vi kommer ju gå på en del fester samt troligtvis avsluta med en kryssning i Miami, hmmmm......
 
Men det löser sig nog, jag kan känna mig fin i det mesta och har alltid tyckt att "less is more", tycker att kaftanerna som man har i Arabstaterna och Sari som man bär i Indien är det vackraste som finns. Gick ju faktiskt till Le Rouge förra veckan med mina Goodyearstövlar på mig. På frågan om mina barn (som var med) skämdes över mig var svaret "Mamma, det skulle vi aldrig göra" och det räcker för mig.
 
Kommer att tänka på vad Coco Chanel sa en gång:
-Om en kvinna kommer in i ett rum och man säger, "Vilken vacker klänning", så är den inte speciell. Men om en kvinna kommer in och man säger "Vilken vacker kvinna" då är klänningen vacker.
 
Nu ska jag fortsätta med datorn framför näsan, handen i en julgrupp och mobilen på högtalarfunktion, jag guidar skräddarna i Malung per telefon hur scenkläderna jag designat till en av våra häftigaste artister ska se ut. Hoppas att postens frakt fungerar så här dan före dan före dan före dan före dopparedagen.
 
Is i magen Ulla.....du hinner....det är ett par dagar tills du reser och jag säger orden till mig själv som jag så ofta säger till andra som tröst
 
Livets stora hemlighet, allt blir bra
 

Dec. 17, 2012

Sov gott

Snökanonerna från backen tvärs över sjön dundrar och låter, börjar nästan vänja mig.

Om jag får välja är det naturligtvis skönast med tystnad, svalt i rummet och mörkt som ger den bästa nattsömnen.
Men även närheten till den man håller av.
En hand på ryggen, en fot mot en vad eller knät lätt vilande mot ett annat knä.

Sov gott

Olika

Har återigen tillbringat en dag inomhus på berget. En fördel med att vara insnöad är att jag får tråkigt pappersarbete gjort.
Fakturor, presentationer, planering inför kommande jobb. osv, osv.

Har alltid tänkt med stor tacksamhet att det är tur att vi har olika smak gällande jobb. Tror ärligt talat att jag skulle vissna , eller åtminstone somna om jag jobbade på kontor.
Tur att det finns de som gör det frivilligt!
Nä nu måste jag fortsätta !

Att ta vara på varandra

Hemkommen från hospice.
Läs meningen igen, HEMKOMMEN från hospice.

Vi springer runt i livet, stressar runt, i synnerhet i dessa jultider då det är så mycket som ska fixas. För många blir julen en högtid med många måsten.
Efter en stund med älskade vännen inser jag att jag har inget att stressa inför, livet finns kvar.
Jag vet att hon redan har ordnat alla måsten och då inte bara de som har med julen att göra utan med livets avslutande.
Nu har hon aldrig varit speciellt intresserad av att fira jul, tycker mest att det är överreklamerat. Nej min kära vän har varit mer för glitter och glamour, glädje, fest och schlager.

Nu sitter vi bredvid varandra, jag som om 10 dagar åker till USA för ett tre månaders äventyr och fina hon som har nått sin slutstation.
Jag blir ledsen då jag inser att vi troligtvis inte kommer att ses när jag kommer hem, att hon troligtvis kommer vara en av de som en gång funnits.
När vi kramar om varandra till farväl säger hon med ömhet i rösten "Lilla Ulla" man vet aldrig hur livet blir, jag svarar "Lilla Christina", nej det vet man verkligen inte.

I hissen ner tänker jag på att livet är konstigt och grymt.

Ta vara på varandra så länge ni har varandra.

Tredje advent

Tredje advent och ett ljus till tänds.
För mig känns vissa traditioner viktigare än andra, att tända ljus är en sådan.
Julen ser nog väldigt lika ut för många men traditionerna ter sig olika från familj till familj.

För mig har det alltid varit glädje och många personer samlas, rena Fanny och Alexanderjulen, men allt har sin tid.
Som skild med vuxna barn blir frågan naturligtvis hur gör man?

Jag har fler vänner som efter skilsmässan firar varannan jul med sina barn och varannan utan dem.
Jag vet varken vad som är rätt eller fel men jag vill fira med mina barn, även om de är vuxna.
Jag har inga problem med att även exmannen är med, vi är vänner och han vill också fira med våra avkommor ( ett hemskt ord kanske ska jag säga vuxna barn istället?, jag säger VB)
Så hur blir det då?

Jo, vi firar hos ett av VB och har knytkalas vilket känns som en lösning. Julen ska ju vara glädjerik, varm och kärleksfull!
Hur ni än väljer att fira (eller inte fira) er jul hoppas jag att ni får en fin tredje advent!

Insnöad

Oj vad det snöar!

Vädret inbjuder verkligen till att bara mysa och stanna inomhus.
Ute blåser det stormbyar, och bilen ser ut som en igloo.
Inser att vi är insnöade och även om vi tar snöskotern ner, finns det ingen bil att åka med. Förbannar att jag tog sats, gasade och åkte upp för backen igår.

Men samtidigt är det bra att isoleras för jag har massor att slutföra innan jul och till resan strax efter.
Kärestan lägger in sill, griljerar skinka och servar med lunch, allt för att jag ska få arbetsro:) jag säger då det....

Nu tar vi en paus och ligger i varsin soffa och lyssnar på musik, det är lugnt, varmt och kärleksfullt.
Snart ska jag fortsätta med arbetet och husbonn ska baka pepparkakor, har väl aldrig träffat på någon som pysslar så!

Ernst, släng dig i väggen!

Ha en fortsatt fin dag allihop!

Julmarknad

Le Rouge

Intog middagen på restaurang Le Rouge med två av mina barn igår kväll.

Husets skumpa, en underbar ungtupp i vitt vin med potatismos. Oxrygg med tomatsallad.....
Njutningen var total!

Sedan sen underbara toaletten dom likt den övriga inredningen påminde om en gammal fransk bordell.

Melker Andersson och mina vägar har korsats genom åren.
Dels när jag hade designat miljön kring Mieles huvudkontor( diskmaskiner och sånt ni vet) och han stod för maten vid invigningen. Då pratade vi just om hur enahanda och likriktig designen på många restauranger och trädgårdar var, att många designar efter vad som är mode och inte vågar ha sin egen stil.
En annan gång deltog han med handavtryck på min utställningsträdgård i Sommarsalongen på Ulriksdal.

Så när jag gick på toaletten smålog jag en smula då jag såg inredningen.

Tänkte på Paris, på Barerna, restaurangerna och på Ann, älskade vännen Ann.

Au revoir!

Sankta Lucia 2

För många år sedan skulle det göras snögubbar av träbitar.
Jag gjorde Luciatåg i stället:)

Sankta Lucia

Idag har jag varit tomte i ett Luciatåg.
Jag har alltid varit tärna tidigare, om man inte räknar de gånger jag lussat för mina män och barn, då har jag varit Lucia.
Men idag valde jag att vara tomtemor och tiptappade runt de vitklädda vännerna.
Stjärngossarnas strutar var hemgjorda och det var inte långt i från att tvåmetersmännen såg ut som anhängare till Ku Klux Klan, fast snälla.

Men Lucian..... den vackraste jag sett,
Långt svart hår och gnistrande ögon.
Visste jag inte att hon kom från Irak skulle jag absolut tro att det var den riktiga, italienska Lucia.

Natten går tunga fjät........

Godkväll

Godkväll alla män och kvinnor
Idag har jag haft inspirationsdag för femton intresserade, duktiga och kreativa deltagare.
Ingen julkrans var den andra lik och fantasin hade inga gränser.

Tänk vad jag tycker det är roligt att se människor växa i sitt skapande, att se människor sträcka på ryggen och vara stolta över sina alster.

Nu är jag sååååå trött, ska snart gå lägga mig för det är en ny dag i morgon med Lucia och restaurangbesök med barnen på kvällen.

Zzzzzzzzzz.............

Godmorgon

Godmorgon alla människobarn, hoppas att ni sovit gott.
Själv har jag sovit tungt och drömlöst men vaknat ett par gånger.

Vid 2 vaknade jag med en enorm trädgårdsabstinens, kände riktig längtan att få påta i jorden, sätta frön.

Kanske är det så att jag längtar lite extra efter det ljusgröna, lövträden och gräset, nu när jag bor på ett berg.
Det är fantastiskt på många sätt och utsikten är enastående, men det är mest barrträd, tallar och granar.

Jag tänkte på Ingarö i nattens mörker, på fiskmyran som jag brukade ta ett morgondopp i, på gräset som rådjuren åt av, på doften av syrener och rosor.

Allt har sin tid och alla våra olika hem sin charm och sin själ så det ska bli spännande i maj, då vi flyttar till outforskade nejder.

Önskar er alla en fin och kreativ dag!

Alla är vi vackra!

Nu lackar det mot jul eller åtminstone lucia.
Jobbar för fullt och försöker planera så att jag kan koppla av under mitt äventyr i Amerika.
Jag vill hinna med att umgås med mina barn, träffa mina älskade släktingar och vänner, slutföra jobb som pågår samt hinna slänga ut metspön med nya kreativa idéer som jag ska ta itu med när jag kommer hem.

Det är spännande, lite läskigt men framförallt roligt. Tiden räcker inte riktigt till....

Jag har alltid haft projekt på gång och som jag genomfört. Tycker jag något verkar kul så gör jag det oavsett om det handlar om utställningar, trädgårdar, event, happenings, utbildningar eller fester, ja vad som.
Igår kom jag på att det verkar himla kul att åka snöskoter, så då gjorde jag det och det var jättekul!!!

Trots denna nyfikenhet finns det vissa saker jag är helt ointresserad av, saker där jag bara skulle känna att jag slösade bort tiden med.

Golf är en sådan sak och att handla eller shoppa som det heter, vilket slöseri på såväl tid som pengar.

Sen skulle jag aldrig skaffa en frisyr som måste fönas, fluffas eller puffas med, jag går alltid från badhuset med håret blött( nu blir det vackra istappar i det) och låter det självtorka. Tror inte jag har fönat håret många gånger i mitt liv, men kan rulla in en papiljott i luggen ibland, tyvärr glömmer jag ofta bort den och upptäcker den först efter ett par timmar.

Trots avsaknad av fåfänga känner jag mig ändå fri i själen, jag är ju som jag är, liksom du är som du är, alla är vi vackra och unika på vårt sätt och det ska vi vara stolta över!
Visst är det roligt att fixa till sig och visst sminkar jag till mig ibland och fixar håret men det är verkligen inget tvång.

Eller som jag sa till en vän som känt sig annorlunda och ledsen på grund av sitt handikapp "Vem vill vara en dussinvara?"

Ha en fin dag allihop!

Hem ljuva hem

Nobel

Älskar att titta på nobelfirandet, såväl prisutdelningen som festen.
Trots att det kan vara väldigt svårt att riktigt sätta sig in i vilka upptäckter som lett till ett pris, tycker jag att det är fascinerande med all kunskap.
Nu ska jag återigen skryta..
Jag har ett riktigt Nobelpris, i medicin.

Anledningen till detta är att min hädangångna svärfar satt i Nobelstiftelsen och var en av de som utsåg vem som skulle få priset i medicin.
Han bar professor och känd för att ha skapat tvillingregistret.
Som arvode för sitt arbete i Nobelstiftelsen fick han myntet.

När jag så fyllde 30 fick jag ett mynt som jag sedermera lät göra ett halssmycke av.
23 karat guld med vacker gravyr!

Det är inte ofta jag bär smycket utan oftast ligger den och vilar i bankfacket, men när jag bär halsbandet är jag stolt som en höna!

Godnatt och sov gott så småningom kamrater

Mumsigt fika

Så är det

Måndagen har snart nått sitt slut och jag kännar att det är så mycket jag har kvar att göra...
Håller på att rita färdigt en tomt, skicka iväg beskrivningar på en utställning, designa ett mönster som måste vara klart igår och läsa igenom material gällande ett EUprojekt.
Däremellan är det viktigt att hinna umgås med nära och kära.
Brukar tänka på texten (som ni säkert känner igen)

Majonäsburken och två koppar kaffe

När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonäsburken och två koppar kaffe:

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar. Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde den i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att det var den.

Därefter lyfte professorn en ask med sand och hällde sanden i burken. Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt `ja´.

Då lyfte professorn fram två koppar som stått under bordet och hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.

Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv.

Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som- om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod- ändå skulle uppfylla och berika ert liv.

Småstenarna representerar andra saker som betyder något, som hem, jobb och bil.

Sanden representerar allt annat- småsakerna.

Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen.

Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig.

Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till åt det som gör dig passionerad.

Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om ”golfbollarna” först- sakerna som verkligen betyder något.

Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar. Professorn log och sade ;- jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att visa er hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.

Ja, så är det...

Så nu ger jag mig iväg och tar en fika, kram på er allihop!

 

 

Vinterviken idag igen

Julmarknad

Igår har stod vi  julmarknad i Vinterviken hela dagen.
Jag slås varje år av hur mysigt det är där.
ligger och lyssnar på snökanonens muller och tänker, herregud vilket ljud mitt i natten!
Snön ligger vit på taken, endast Ulla är vaken.....
 

Gurkstaden igen

Ännu en dag i Västerås.

Det slår mig att jag faktiskt gillar den här staden, på flera sätt.
Kulturlivet verkar flöda rikt, överallt hittar jag lappar om utställningar och konserter. Byggnaderna är vackra och varierade.

Men det jag främst lägger märke till är lugnet, människornas gångtakt och rörelser, de rör sig liksom lite lugnare.

Känner mig nyfiken på vad staden har att erbjuda!
Önskar er alla en fin dag!

Ny stad

Är i Västerås och håller utbildning för duktiga personer inom äldrevården.
Kultur och aktivitet är ämnen som står på agendan.
Det slår mig hur otroligt trevliga och duktiga de flesta människor som går på denna jord är.
Önskar er alla en fin dag!

Pyssel

Oj vad det pysslas i köket!

Granen är redan klädd och överallt lyser ljusslingor. Den första skinkan är kokt och must serveras till middagen.....

Det är spännande när olika traditioner ska integreras med varandra.
Själv är jag väldigt flexibel när det gäller detta, tycker inte att det hugget i sten, utan är öppen för det mesta.

Nu ska vi äta lite smått och gott!
Trevlig kväll på er allihop!

Mitt samiska arv

På nåt sätt kändes det naturligt att bli hämtad med snöskoter av kärestan.
Eftersom det inte hör till vanligheterna i stadstrafiken tror jag mitt samiska arv hjälpte till att ge mig en Deja vu känsla:)

Var försiktiga i snöyran!

Komplettering

Apropå djur...
Kom just på att kärestan är en blandning av ekorre och Grizzlybjörn:)
 
Snön den yr.....

Grrrrr.....eller morr, kanske?

När jag var liten fanns det böcker som kompisarna skulle presentera sig i, kamratböcker om ni minns.
Frågor som, vad vill du bli när du blir stor, vilken favoritfärg har du, vad spelar du osv....

Var på en fest där värdinnan hade sparat böckerna och en del av gästerna fanns representerade i böckerna. Det blev många skratt och överraskade utrop som " Va!, skrev jag verkligen det, kan inte minnas att jag någonsin velat bli flygvärdinna!"
Det fanns även en fråga i någon bok som löd, om du var ett djur, vilket djur skulle du vara? Minns tyvärr inte vad jag svarade då, men antar att det var hund, häst eller katt, det brukade vara det.

Idag som medelålders kvinna, med större delen av livet bakom om mig vet jag dock vilket djur jag skulle vara, eller snarare vilka.

Jag skulle definitivt vara en höna (gillar att gå runt och picka och plocka) men även känguru (värnar om de mina som en varghona, ett djur till förresten) och bär dem gärna i min lilla ficka, närmast hjärtat för att ge värme och kärlek, men jag är även en LEJONHONA som betraktar omvärlden och OM, men bara OM det behövs, tillintetgör den som skadar de jag älskar.
Det, mina kära vänner är inte ett hot utan ett löfte!

Önskar er alla en alldeles särdeles fin vinterdag!!!

Slöseri

Vilket fruktansvärt slöseri med el, dygnet om:(:(:(
Jag och min kära ligger och morrar kring slöseriet.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3220375/images/2012/pic_50bd0ac59606ee4f1f830672.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3220375/images/2012/pic_50bd0ac59606ee4f1f830672.jpg" class="image">

Slöseri

Vilket fruktansvärt slöseri med el, dygnet om:(:(:(
Jag och min kära ligger och morrar kring slöseriet.

Dec. 02, 2012

Helgen går mot sitt slut och decembers första glöggfest har passerat. Glögg är ju verkligen kopplat till julhelgen, tror inte det är många som sippar på en glögg i solskenet, i juli.
Blinkar och gäspat, är så trött.

Sov gott alla människobarn!

Slöseri

Här ligger vi och blir förbannade över vilket slöseri med el!

Lördag morgon efter fredag kväll

Tillbringade i princip hela gårdagen i Gamla stan, stadsdelen där jag tror att jag någon gång har bott i, känner mig alltid hemma där.
Först julmarknad och sedan lunch och sedan fika och däremellan in och ut på gallerier. Sedan hej och vi ses och färd till Centralstationen för att möta nästa lilla flock av vänner.

Efter bubbel på Skybar till nostalgiska toner bar det iväg till....Gamla stan där en väldigt god middag på Tapas bar intogs.
Även här var det bubbel som var dryck. Efter en traditionell Irish som efterrätt, avslutades kvällen med Blues jam och fyra varma hjärtan som klappade i takt.

Tack för livet!

Ha en fin dag allihop

Pust...

RSS 2.0