Gubbröra för 4 personer, öka mängd så de räcker till aderton🌿


  • 4 ägg
  • 1 burk matjessill (200 g)
  • 4 msk majonnäs (gärna hemgjord)
  • 1 msk finhackad gul lök
  • 1 msk kaviar
  • 1 msk finhackad dill
  • 8 danskt rågbröd
  • 2 msk finhackad gräslök
  • 1/2 ask smörgåskrasse
  • 1/2 knippe rädisor
  • salt och nymald svartpeppar
  • Så här gör du
  • Koka äggen (krämig gula).
  • Häll av spadet och hacka sillen. Blanda med hackat ägg, majonnäs, lök, kaviar och dill. Smaka av med salt och peppar.
  • Tryck ut små rundlar ur brödet med hjälp av ett snapsglas eller liten kopp.
  • Toppa brödet med gubbröra, gräslök, krasse och rädisor.


  • Kommentarer


    Kommentera inlägget här:


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0