Spännande och tänkvärt föredrag🌿

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Fredagen har flutit iväg i ett tempo fyllt med både möten, arbete, vänskap och nya lärdomar. Finns det något roligare och bättre än att lära sig nya saker, ha diskussioner om livet och skratta åt gemensamma minnen.

När man pratar relationer kommer ofta "att ha kul tillsammans fram" och det stämmer ju bra, men minst lika viktigt är det stt kunna dela sina innersta tankar om barndomen, släktingar som funnits och traditioner man har och haft. 
Idag blev hela paletten fylld och jag känner mig glad i hjärtat.
Bino min Bino, konstpartner och god vän som jag aldrig hört säga ett ont ord i onödan. Över 30 år av vänskap som fortfarande pågår. Det riktigt knastrar inne i skallen då vi ses, idéerna knäpper till, lik eldloppor och sätter sig på skallbenets insida och bara glöder.
Idag gav vi oss iväg till Handelshögskolan för att höra Meta berätta om sin konst, så intressant! Även här pratar vi om en snart 30 årig vänskap och även om vi inte ses så ofta ( fast vi åker till Barcelona varje år) dunkar hjärtat då vi ses.
Det var kloka ord och frågeställningar om vad konst är. Sen kom Mikael Dahlén upp på scen och fördomarna om hur en professor i matematik kom på sned. Likt Jesus med långt hår och ett vänligt leende, målade naglar i svart och en berättelse om hans syn på skillnaden mellan artificiell intelligens och Artfyl dito gick rakt in.
Kontentan var att hur mycket pengar du än har kan du inte köpa lycka eller hälsa och det därför är viktigt att få kultur i livet.
Att det är äkta relationer, konst och musik som gör livet värt att leva.
Upprymda gav vi oss iväg til en gallerist med idéer som absolut kommer förverkligas och luften kändes lätt att andas.
Nu är det snart middag i sällskap med en varmhjärtat och god person som får mig att skratta och må bra.
Livet är gott🌿


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0