Over there

Oj vad tiden går!
 
Med stormsteg närmar vi oss det kommande äventyret, kust till kust över Amerika.
Det känns spännande och häftigt men samtidigt lite läskigt eftersom det blir ganska länge vi blir borta och det är långt bort. Självklart kommer jag att dela med mig av äventyret.
Det är en hel del som måste fixas naturligtvis, för även om vi är borta från Svedala är det mycket som måste funka under tiden, även då vi är borta.
Planering inför 2013 med kursinnehåll, kunder, deklarationer, kundkontakter och allt som det innebär. Se till att det funkar även på hemmaplan för barnen (även om de är vuxna). Det är ju första gången jag intre finns fysiskt, på plats för dem under en längre tid och det är helt nytt.
 
Eftersom vi båda är kreativa själar pratar vi så munnarna går ur led av all planering över vad vi vill göra.
DET och DET och DET och....äventyr, race, indianer, musik, konst, natur och kultur, men INGEN shopping, där är vi rörande överens. Att köpa för köpandets skull, att konsumera för konsumtionens skull, att tro att prylar ger lycka!
Däremot ska vi ha tentaklarna ute för att hitta udda, intressanta och ovanliga saker som vi kan använda i framtiden, i vår kommande verksamhet, men det blir ett annat kapitel som startar då vi kommer hem.
 
Ja, vi pratar och pratar, om resan och allt annat. Vi har båda två nära till såväl skratt som gråt och sitter ofta med tårarna rinnande av glädje eller av att vi bara blivit rörda av något.
Eller bara för att livet är som det är, en blandning av sött och salt!
 
Ha en fin måndag allihop!!!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0