Gott nytt år🌿

Efter att ha firat in det nya året med tolvslaget på Skansen och övernattning på hotellet som ligger beläget vid Hötorget och därmed i minbarndoms kvarter, sitter jag här med 364 oskrivna blad i 2019 års livsbok.

 
Eftersom vi checkade in på eftermiddagen fanns det gott om tid att summera året som gått så med bubbel i glasen började vi med januari 2018 och sedan, månad efter månad. Vad hade gjorts och inte gjorts, vilka känslor hade funnits och inte funnits, vilka människor hade varit en del av vårt liv och vilka hade inte varit det. Alla toner på färgskalan fanns med, likaså alla noter i livets symfoni, skratt och gråt, glädje och sorg.
På Facebook, instagram och via sms kom hälsningar från släkt och vänner som värmde gott. Säga vad man vill, men med dagens teknik kan man hålla kontakt med dem som man kanske inte skulle nå annars, vilken glädje och gåva att få följa varandras liv.
Igår blev väldigt lite skrivet vilket inte är så konstigt, nyårsdagen är en dag av vila för många och i synnerhet för mig som somnade 5 på morgonen, nöjd och glad efter kvällen/natten på Skansen.
Idag återvänder vardagen och jag önskar alla människor ett gott nytt år ♥️



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0